lauantai 6. heinäkuuta 2013

Sienipasta

Kevyt sienipasta maustetaan terveellisesti misolla kerman sijaan.


Sienipasta
neljälle

1 litra kanttarelleja
1 paketti siitakesieniä
4 isoa herkkusientä
6 valkosipulin kynttä
2 kevätsipulia
4 rkl vaaleaa (shiro) misoa
5 rkl miriniä
1 rkl soijakastiketta
3 rkl voita
2 rkl rypsiöljyä
spagettia
(vesikrassia)

Viipaloi sienet, valkosipuli ja kevätsipulit. Sekoita miso, mirin ja soija sekaisin. Laita spagetti kiehumaan. Paista valkosipuleita ja kevätsipulin valkoisia osia voi-öljy seoksessa. Lisää joukkoon sienet ja paista kunnes kypsiä. Lisää sienten joukkoon kypsä spagetti, misokastike ja pilkotut kevätsipulinvarret. Sekoita hyvin. Koristele vesikrassilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti