sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Täydellinen munakokkeli

Tämä resepti syntyi vahingossa kun macaronien jäljiltä oli ylimääräisiä keltuaisia. Tämä on samettisin, kuohkein ja ihanin munakokkeli ikinä! Varmasti myös epäterveellisin:)


3 munan keltuaista
3 kananmunaa
1 dl kermaa
2 rkl voita
suolaa ja valkopippuria

Vispaa kevyesti keltuaiset, kananmunat, kerma ja hyppysellinen suolaa sekaisin. Paista pannulla voissa keskilämmöllä. Odota kunnes pohja alkaa kiinteytyä. Kaavi pohjasta kiineytynyttä kokkelia keskelle ja odota kunnes reunoille valuva löysä kokkeli kiinteytyy ja kaavi uudelleen. Toista. 
Rouhi päälle suolaa ja valkopippuria maun mukaan. 

3 kommenttia:

  1. Saako tän blogin laittaa blogiluetteloon vai haluatko pitää ihan yksityisenä blogina?

    VastaaPoista
  2. Tietysti saa! Tervetuloa ensimmäiseksi lukijaksi:)

    VastaaPoista